Laman utama » Tentang kami

HYTSU KUMPULAN, ditubuhkan pada tahun 2001, desain, manufaktur, dan eksport trak forklift untuk berbagai aplikasi dan pasaran. Produk lengkap kami meliputi: listrik forklift lori, forklift diesel lori, forklift LPG lori, forklift bensin lori, forklift diimbangi pembakaran dalaman lori, lori palet, palet stackers tugas berat, dan trak forklift aksesoris. 

Dalam lapan tahun terkini, HYTSU telah berkembang menjadi kumpulan syarikat, termasuk: Shanghai HYTSU Material Handling Corp; HYTSU Shanghai International Trade Co, Ltd; Anhui HYTSU Forklift Co, Ltd; HYTSU Eropah; HYTSU Australia; dan HYTSU Amerika.

HYTSU ini identik dengan kinerja tinggi di antara pengilang forklift. Ini adalah dasar kami untuk memberikan produk dan perkhidmatan yang memenuhi atau melebihi harapan pelanggan kami. Kami memproduksi masing-masing dan setiap forklift truk dengan sangat perhatian terhadap detail dan kesempurnaan, dengan demikian menjamin pelanggan kami yang benar-benar prestasi yang handal untuk tahun beroperasi. Melalui usaha yang tak terhad untuk menjaga konsistensi high dalam lori mesin pengangkat barang kita (elektrik forklift lori, forklift diesel lori, elektrik dan elektrik lori palet palet stackers, misalnya) HYTSU telah terakreditasi di bawah sertifikasi dari CCC, CE dan UL.

Untuk mencapai keunggulan operasional dengan memenuhi keperluan high dan waktu dari semua pelanggan pada kos terendah adalah misi kami. Dalam rangka menyediakan pelbagai perkhidmatan high produk kami yang luas merangkumi liputan, kami mengekalkan tenaga kerja yang besar daripada berkualiti baik, kakitangan yang terlatih dan berpengalaman untuk melayani pelanggan berterusan menjadi kenyataan. HYTSU saat ini menggajikan lebih daripada 400 orang, dengan 28 jurutera dan kakitangan serta 18 perkhidmatan purna jual yang profesional. Setiap pekerja saham visi kami menyediakan produk terbaik dalam high dan harga.

Baik di rumah dan di luar negeri, HYTSU's forklift lori telah dikenali dengan baik oleh pelanggan kami. Saat ini produk kami (termasuk elektrik forklift lori, forklift diesel trak, lori palet elektrik, dan elektrik palet stackers) dieksport ke lebih daripada 70 negara dan wilayah secara global, dan cap HYTSU juga telah terbukti menjadi salah satu nama nilai-nilai terbaik dalam industri ini.

Syarikat kami berpusat di Shanghai, sebuah bandar industri besar di China. Local ini membolehkan kita untuk mendapatkan sumber daya kami mengurangkan kos dan tabungan kita melewati sepanjang pelanggan kami, juga. Selanjutnya, Shanghai adalah juga rumah bagi salah satu pelabuhan terbesar di China. Kedekatan kami membolehkan kami untuk menawarkan kos pengangkutan lebih rendah untuk klien kami.

Menantikan, bertujuan HYTSU jauh lebih tinggi. Kami membuat upaya yang konsisten untuk mengemaskini dan meningkatkan fungsi dan high lori mesin pengangkat barang kami sehingga dapat memenuhi standard quality dan keperluan pelanggan, dan kita menghadapi cabaran-cabaran ini dengan percaya diri.

Kelengkapan pengendalian barang
    1. Forklift Lori Trak forklift adalah direka bentuk untuk mengangkat dan bergerak barang dalam gudang, pelabuhan dan kilang-kilang dan lain-lain. Trak industri ini amat kuat diperlukan dalam bidang penghasilan ...
    1. Palet Lori Trak palet, juga diketahui sebagai jack palet atau trak pam,adalah luas digunakan untuk mengangkat dan bergereak palet.Trak pam mempunyai dua kelas, iaitu trak palet elektrik dan trak palet tangan ...
    1. Palet Stacker Direka bentuk dengan struktur yang lebih teguh dan mengguna keluli yang kekuatan tinggi, stacker palet HYTSU berkemampuan mengangkat barang yang amat berat. Untuk menjaminkan efisien kerja ...
    1. Forklift Lori Aksesoris Terima kasih mengunjungi laman web kumpulan HYTSU. Dalam laman web ini, kami telah memperkenalkan aksesori trak forklift kami kepada kamu. Pemasangan tiang forklift, tayar forklift, rim keluli ...